Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zitronenbalsam
- 1 Zitrone, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zweige Thymian, frisch, abgezupft
- 4 Salbeiblätter, grob zerzupft
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Salz
Poulet und Fertigstellung
- 1200 - 1400 g Poulet ganz, ungekocht
- 600 g Wasser
- 3 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geviertelt
- 400 g Karotten (ca. 2 cm dick), längs halbiert
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3980 kJ / 951 kcal
- Eiwitten
- 64 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 2636 mg
Alternatieve recepten
Lachs auf Lauch-Frischkäse mit Frühkartoffeln
1h
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 Std. 10 Min
Kartoffelstock nature
55 min
Pouletbrust Metaxa
1h
Pouletschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1 Std. 15 Min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Poulet-Stroganoff
50min