Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Hinterschinken, in Tranchen, geviertelt
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 450 g Wirz, in Streifen (1 cm)
- ¾ TL Salz
- 250 g Halbrahm
- 50 g Wasser
- 1 EL Bratbutter
- 750 g Spätzle, frisch
- 1 Msp. Muskatnuss, gemahlen
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ½ Bund Petersilie, flachblättrig, grob gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4073.5 kJ / 973.6 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 153.1 g
- Vetten
- 24.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni-Risotto
35min
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40min
Poulet-Stroganoff
50min
Panang-Curry
45min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Lachs auf Lauch-Frischkäse mit Frühkartoffeln
1h
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1h 10min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min