Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleischbällchen
- 40 g Brot, frisch oder altbacken, in Stücken
-
80
g Milch
of 80 g Wasser - 6 - 12 Stängel Petersilie, flachblättrig, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rindshackfleisch
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- pflanzliches Öl zum Einfetten
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 50 - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl, nativ
- 600 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1472.7 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 22.6 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruchtglace
5 min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 Std. 30 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Bolognese Sauce
3h 15 min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min