Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleischbällchen
- 40 g Brot, frisch oder altbacken, in Stücken
-
80
g Milch
of 80 g Wasser - 6 - 12 Stängel Petersilie, flachblättrig, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rindshackfleisch
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- pflanzliches Öl zum Einfetten
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 50 - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl, nativ
- 600 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1472.7 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 22.6 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindsvoressen
1h 50min
Fruchtglace
5 Min
Bolognese Sauce
3h 15 min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 Min
Klassische Lasagne
2h
Risotto Bolognese
45 Min
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 Min