Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
Ragout
- 40 g Olivenöl, nativ
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 50 g Stangensellerie, in Stücken (2 cm)
- 50 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 800 g Hackfleisch, gemischt (je zur Hälfte aus Schweinehack und Rinderhack)
- 100 g Weisswein, trocken
- 300 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ - 1 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
Béchamelsauce
- 700 g Milch
- 50 g Butter
- 60 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prise Muskatnuss, gemahlen
Letzte Zubereitungsschritte
- 20 g Butter
- 250 g Lasagneblätter, getrocknet (ca. 12 Teigblätter, 10 cm x 20 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2975 kJ / 711 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 Std. 30 Min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 Std. 10 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Bolognese Sauce
3u. 15min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 Min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 dk