Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g Olivenöl, nativ
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
of 2 TL Trockenhefe -
400
g Pizzamehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
of 400 g Manitoba-Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche - 1 TL Salz
Belag
- 20 g Olivenöl, nativ
- 350 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 Zweigchen Thymian, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, frisch
Letzte Zubereitungsschritte
- 200 g Mozzarella, abgetropft und in Scheiben
- 100 g Schinken, gekocht, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3581 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1sa
Pizza vier Jahreszeiten
1sa 30 dk
Spaghetti Bolognese
40 dk
Russischer Salat
1 Std. 15 Min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1sa 30 dk
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Kartoffelsalat
1 Std. 5 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Spaghetti mit Lammragout
50 Min
Klassische Lasagne
2 Std. 5 Min
Flammkuchen mit Speck
40 dk
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 dk