Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schlemmerfilet
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Paniermehl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Fischfilets, mit oder ohne Haut, TK (z.B. Seelachs oder Kabeljau)
Tomatenreis und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 250 g Parboiled Reis
- 1 TL Salz
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 4 Basilikumblatt, frisch, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2584 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kräuterfaltenbrot
1h 20min
Klassische Lasagne
2 godz. 5 min
Karotten-Erbsen-Gemüse
35 min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 godz. 30 min
Regenbogenquiche
1 Std.
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Badischer Flammkuchen
1 Std.
Flammkuchen
1h 15min
Spätzle
30min
Semmelknödel mit Lauch-Pilz-Ragout
45 Min
Kartoffelsalat
1h 5min