Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (5 cm)
- 700 g Wasser
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 300 g Olivenöl
- 8 Eier
- 15 g Backpulver
- 1 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe, in kleinen Stücken (2-3 mm)
- 100 - 120 g Schinkenwürfel, roh
- 150 g Mozzarella, gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hörnliauflauf
50min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 Min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 Min
Älpler-Gratin
50min
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 Std. 10 Min
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45 Min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Älpler Magronen
45 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Bündner-Spätzli
45 Min
Chili con Cervelat
1 godz.