Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Chorizo, in Scheiben, oder andere Sorte getrockneter Paprika-Wurst
- 150 g Speck, gewürfelt
- 10 g Tomatenpurée
- 50 g Weisswein
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Arborio or Carnaroli)
-
1
EL Hühnerbouillon
of 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 850 g Wasser
- 150 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Zuckermais, aus der Dose, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto Cinque P
30 Min
Kürbis-Risotto mit Speck
25min
Munder Safranrisotto
45 Min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 Min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 Min
Risotto Bolognese
45 Min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 Min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Orangen-Truthahn mit Kartoffeln und Kohlrabi
40 Min
Rizi Bizi
35 Min
Ditalini mit Erbsen
35 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min