Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Pouletbrustfilets, ohne Haut
- ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL schwarzer Pfeffer, nach Geschmack
- 200 g Edamer oder anderen Halbhartkäse (z. B. Gruyère, Emmental, Fontina), in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g gehackte Tomaten, aus der Dose oder frisch
-
1
geh. TL Bouillon (Paste)
of 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l) - 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Älpler-Gratin
50 Min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10min
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Rindsstroganoff
45 min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Hörnlisalat
30 Min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Züri-Gschnätzlets
50 Min