Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steaks
- 2 EL pflanzliches Öl
- 4 Rindshuftsteaks (à 200 g, 4 cm dick)
Stampf und Sauce
- 600 g Milch
- 100 g Butter, weich
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (3 cm)
- 3 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Zwiebel, halbiert, in halben Ringen
- ½ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
-
30
g trockener Sherry
of 30 g Aceto balsamico - 200 g Rahm
-
1
geh. TL Fleischbouillonextrakt
of 1 Würfel Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l) - 3 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 20 g Senf
- 1 TL Worcestershire Sauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4042 kJ / 966 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 2087 mg
Alternatieve recepten
Poulet-Stroganoff
50 Min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 Std. 10 Min
Quiche Lorraine-Baguettes
40 dk
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 dk
Sweet Chili Poulet mit Kabissalat
2h
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1 godz. 20 min
Stroganoff
45 Min
Coq au vin
2h
Schweinshalssteak mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1sa
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Kartoffelstock nature
55 Min
Pouletbrust Metaxa
1sa