Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Knoblauchzehen
- 100 g roter Peperoncino, davon 50 g halbiert, entkernt, in Stücken, 50 g in schrägen Scheiben (1 cm)
- 10 g Kreuzkümmel, gemahlen
- 10 g Paprika edelsüss
- 1 geh. TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 1 geh. TL Piment d'Espelette (baskischer Chili)
- 50 g pflanzliches Öl
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 260 g rote Zwiebeln, davon 200 g geachtelt
- 800 g Frühkartoffeln, halbiert oder geviertelt
-
120
g grüne Peperoni, in Stücken (2 cm)
of 120 g rote Peperoni, in Stücken (2 cm) - 4 Pouletschenkel, mit Haut und Knochen (à ca. 350 g)
- 80 g rote Peperoni
- 200 g Hühnerbouillon, aufgelöst
- 50 g Rotweinessig
- 5 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- 5 g Estragon, frisch, grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4920 kJ / 1176 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 1628 mg
Alternatieve recepten
Stroganoff
45 Min
Honig-Limetten-Poulet mit Reis
40 Min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 Std. 10 Min
Pouletbrust Metaxa
1 Std.
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1h 15 min
Geschmortes Kalbsragout
2 Std. 10 Min
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1h 15 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 Min
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Poulet-Stroganoff
50 Min