Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
- 280 g rohe Salsiccia, ohne Haut und in Stücken (2-3 cm)
- 70 g Pilze, frisch getrocknet, 10 Min. in warmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 600 g Wasser
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 50 g Halbrahm, ca. 25 % Fettgehalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Züri-Gschnätzlets
50 dk
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 Min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1 Std. 30 Min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 dk
Pennette mit Safran und Crevetten
30 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min