Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
- 280 g rohe Salsiccia, ohne Haut und in Stücken (2-3 cm)
- 70 g Pilze, frisch getrocknet, 10 Min. in warmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 600 g Wasser
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 50 g Halbrahm, ca. 25 % Fettgehalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Züri-Gschnätzlets
50 min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Rindsstroganoff
45min
Risotto milanese
30 λεπτ.
Munder Safranrisotto
45min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 λεπτ.
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1ωρ. 30 λεπτ.
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 λεπτ.
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 λεπτ.
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 λεπτ.
Poulet-Stroganoff
50 min