Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 70 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Stangensellerie, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Zwiebel
- 150 g Rindshackfleisch
- 150 g Schweinefleisch, gehackt
- 180 g Wasser
- 1 TL Salz
- 5 - 6 frische Basilikumblätter, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 100 g Tomatenpurée
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Pappardelle
- 300 g frischer Ricotta
- 30 g Butter, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2875 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Züri-Gschnätzlets
50 λεπτ.
Pouletcurry
35min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 λεπτ.
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Rindsstroganoff
45 λεπτ.
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1h 40min
Klassische Lasagne
2sa
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 λεπτ.
Pouletbrust alla pizzaiola
55 λεπτ.
Hörnliauflauf
50 λεπτ.