Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 70 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Stangensellerie, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Zwiebel
- 150 g Rindshackfleisch
- 150 g Schweinefleisch, gehackt
- 180 g Wasser
- 1 TL Salz
- 5 - 6 frische Basilikumblätter, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 100 g Tomatenpurée
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Pappardelle
- 300 g frischer Ricotta
- 30 g Butter, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2875 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 λεπτ.
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Klassische Lasagne
2 Std. 5 Min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 λεπτ.
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 λεπτ.
Käse-Spätzli
1ωρ. 10 λεπτ.