Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Scheiben Ruchbrot (1 cm)
- 100 g Käse (Appenzeller, Emmentaler, Gruyère oder Gouda), in Stücken (2.5 cm)
- 1 rote Peperoni, geviertelt, (ca. 120 g)
- 100 g Salami, in Scheiben, geviertelt
- 100 g Schinken, gekocht, in Scheiben, geviertelt
- 170 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 100 g Vollrahm
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1048 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnelle Pasta al forno
55min
Gemüsewähe
1 godz.
Poulet-Stroganoff
50min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35min
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Ofen-Käseschnitte
35min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10min
Quiche Lorraine-Baguettes
40 min
Risotto Cinque P
30 Min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 Min
Schinkengipfeli
35min
Zupfbrot Margherita
3 Std.