Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Pecorino in Stücken (2-3 cm)
- 70 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 70 g Staudensellerie, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 70 g weisse Zwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 500 g Lammragout, entsehnt, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm x 2 cm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet oder frische
- 80 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 60 g schwarze Oliven, entkernt, in Hälften
- 100 g Weisswein, trocken
- 50 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 450 g Pasta getrocknet, Sorte Spaghetti
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 λεπτ.
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 λεπτ.
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 λεπτ.
Crevettencurry mit Topinambur
45 λεπτ.
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 λεπτ.
Bunte Gemüseplatte
45 λεπτ.
Penne mit Miesmuscheln
1ωρ.
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 λεπτ.
Couscous mit Rotbarbe und Peperoni
30 Min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35min
Lammragout
1h 45min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1ωρ.