Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g pflanzliches Öl
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Stangensellerie, in Stücken
- 100 g Peperoni, gemischt, in Stücken
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüsebouillon
of 2 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 50 g Schinkenwürfel, roh
- 100 g Lauch, in Ringen (0,5 cm dick)
- 200 g Rahm
- 100 g Milch
- 300 g Fischfilet, mit oder ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1491 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sellerie-Apfel-Suppe
30min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3u.
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1u. 20min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1 Std. 15 Min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2óra 40p
Fisch Curry
35min
Mexikanische Pouletsuppe
40min
Lammragout
1 Std. 45 Min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40min
Kürbis-Orangen-Suppe
35min