Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g pflanzliches Öl
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Peperoni, gemischt, in Stücken
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
of 2 Gemüsebouillonwürfel - 50 g Schinkenwürfel (optioneel)
- 100 g Lauch, in Ringen (5 mm)
- 200 g Rahm
- 100 g Milch
- 300 g Fischfilet, mit oder ohne Haut, in mundgerechten Stücken (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1491 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1hod.
Kohlsuppe
50 min
Kartoffel-Gulaschsuppe
1hod.
Russischer Salat
1h 15min
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40 λεπτ.
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40 λεπτ.
Geschmortes Kalbsragout
2 Std. 10 Min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Coq au vin
2hod.
Fisch Curry
35 λεπτ.
Spargel-Dill-Suppe
25min
Kohl-Kürbis-Suppe
45min