Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 180 g Rapsöl
- 1 Bund Dill (20 g), abgezupft
- 120 g Zucker
- 20 g Weissweinessig
- 10 g Zitronensaft
- 30 g Senf, mittelscharf
- 30 g Honigsenf
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Salat
- 2 Gurken (750 g), in Stücken (4 cm)
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- ¾ TL Salz
Fisch
- 500 g Wasser
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (je ca. 150 g)
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3796 kJ / 906.5 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 68.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 godz. 15 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h 20min
Rhabarber-Glace
36 godz. 25 min
Shrimps-Lachs-Spiesse mit Spinat-Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45 Min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40 Min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1 godz.
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Spargelcremesuppe
40 Min
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 Min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 Min
Poulet-Reis, Gemüsesuppe und gedämpftes Ei
1 Std. 25 Min