![Trutenrollen mit Gorgonzola Trutenrollen mit Gorgonzola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1577BFC2-B27F-4094-B89F-8A3906872040/Derivates/B9C74AD8-F17C-43FF-84AF-4CA16B28C225.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 Trutenschnitzel
- 1 Schalotte
- 40 g Olivenöl, nativ
- 200 g Jungspinat, frisch, gewaschen und getrocknet
- 250 g Gorgonzola oder andere Sorte Blauschimmelkäse (z. B. Roquefort, Stilton), in Stücken
- 700 g Wasser
- 150 g Milch
- 20 g Weissmehl
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza "Tricolore"
1 Std. 45 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 godz.
Sizilianischer Crevettensalat
40 min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 godz.
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min
Hackbraten mit Pilzen
1 Std. 30 Min
Gulaschsuppe
1h 5 min
Trutenburger Berliner Art
1h 25min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.