Fischstäbli an Tomatensauce
TM5 TM6

Fischstäbli an Tomatensauce

4.5 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g Bier
  • 120 g Weissmehl
  • ½ TL Knoblauchpulver
  • ½ TL Petersilie, getrocknet
  • 1 TL Trockenhefe
  • 1 TL feinkörniges Salz
  • 500 g Kabeljaufilet, enthäutet und entgrätet, in Stifte geschnitten (2 x 6 cm) (siehe Variante)
  • 30 g Olivenöl
  • 400 g passierte Tomaten
  • ½ TL Zucker (optioneel)
  • 1 Prise Natron
  • 300 g Öl, zum Frittieren

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1321 kJ / 316 kcal
Eiwitten
26.16 g
Koolhydraten
26.43 g
Vetten
10.44 g
Vezels
2.06 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten