Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Bier
- 120 g Weissmehl
- ½ TL Knoblauchpulver
- ½ TL Petersilie, getrocknet
- 1 TL Trockenhefe
- 1 TL feinkörniges Salz
- 500 g Kabeljaufilet, enthäutet und entgrätet, in Stifte geschnitten (2 x 6 cm) (siehe Variante)
- 30 g Olivenöl
- 400 g passierte Tomaten
- ½ TL Zucker (optioneel)
- 1 Prise Natron
- 300 g Öl, zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1321 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 26.16 g
- Koolhydraten
- 26.43 g
- Vetten
- 10.44 g
- Vezels
- 2.06 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta
30 Min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 Std. 30 Min
Bündner Capuns
35min
Cannelloni
1 godz. 20 min
Mini-Donuts
2 godz. 45 min
Panzerotti alla Romana
55min
Trutenburger Berliner Art
1 godz. 25 min
Calzone
2h 50 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 godz.
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1 godz. 10 min
Cremeschnitten
2 godz. 25 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min