Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 25 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- ½ TL Knoblauchsalz
- 1 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 150 g Gouda, in Stücken
- 2 Zweigchen Dill, frisch, gut abgetropft
- 150 g Sauerrahm, 10 % Fettgehalt
- 1 hartgekochtes Ei hart gekocht, gepellt, geviertelt
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 200 g geräucherter Lachs, in Tranchen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2716 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Klassische Lasagne
2h
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30 Min
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
1h 35min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Klassische Lasagne
2h 5min
Zwetschen-Küchlein
1 Std. 30 Min
Currywürstchen mit Linsen
1 Std.
Russischer Salat
1h 15min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 Min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.