Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
-
½
Würfel frische Hefe (ca. 20 g)
of 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 400 g Mehl, und etwas mehr zum Auswallen
- 30 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Fertigstellung
- 2 Bundzwiebeln, mit dem Grün, halbiert, Grün in Stücken (3 cm)
- 180 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 380 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in gehobelten Scheiben (1 mm)
-
300
g Saucisse aux choux (Kabiswurst), aufgeschnitten, Inneres herausgeschabt, zerzupft
of 300 g Waadtländer Saucisson
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3748 kJ / 900 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knöpfli
50 min
Zwiebel-Käsewähe
1 godz. 15 min
St. Galler Bürli
26 godz. 30 min
Chneublätz (Fasnachtsküchlein)
1 godz. 10 min
Knöpfli
50 min
Älpler Magronen
45min
Bündner-Spätzli
45min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2h 30min
Bündner Capuns
35min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Berner Rösti
40min
Flammkuchen mit Speck
40min