![Waadtländer Flammkuchen Waadtländer Flammkuchen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ecbc9792-77d6-44f4-8a6e-6e2b52ab60ae/Derivates/af44677d-9aac-45e2-8edf-143451ee537b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
-
½
Würfel frische Hefe (ca. 20 g)
of 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 400 g Mehl, und etwas mehr zum Auswallen
- 30 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Fertigstellung
- 2 Bundzwiebeln, mit dem Grün, halbiert, Grün in Stücken (3 cm)
- 180 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 380 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in gehobelten Scheiben (1 mm)
-
300
g Saucisse aux choux (Kabiswurst), aufgeschnitten, Inneres herausgeschabt, zerzupft
of 300 g Waadtländer Saucisson
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3748 kJ / 900 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen mit Speck
40 min
Knöpfli
50 min
Basler Fastenwähe
2h
Älpler Magronen
45 min
Apfelwähe
1h 15 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Zwiebel-Käsewähe
1h 15 min
Käse-Spätzli
1h 10 min
Berner Rösti
40 min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min