Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 200 g Butter, gekühlt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Weissmehl
- 4 Eigelbe
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Vanilleextrakt
- 50 g Puderzucker
Apfelmasse
- 1500 g Äpfel, geschält, Kerngehäuse entfernt, in Vierteln
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 40 g Zucker
Meringue-Füllung
- 4 Eiweisse
- 150 g Puderzucker
- Zimt zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1940 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Cremeschnitten
2h 25min
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3 Std. 50 Min
Zitronenroulade
3h
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3 Std. 15 Min
Beerencake
1 Std. 15 Min
Brownies
45 Min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3h 30min
Schoggichüechli
45 Min
Erdbeer-Quarkroulade
1 godz. 30 min
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4 Std. 35 Min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Rüeblitorte
1 Std. 10 Min