![Osterkuchen Osterkuchen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/336473ef-8198-4c35-bb43-b0e85c8eb991/Derivates/6ff6f1b0-08c9-4219-9311-3e558629706c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandelbiskuit "Genueser Art"
- 250 g Butter, weich, und etwas mehr für die Form
- 250 g Butter, weich
- 300 g Zucker
- 200 g gemahlene Mandeln
- 6 Eier
- 80 g Maisstärke
- 1 Päckchen Backpulver (11 g)
- 10 g Likör, z. B. Grand Marnier Cordon Rouge®
Schoggi-Crème
- 300 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 300 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
Schoggi-Nestchen
- 100 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 7 Schokoladeneier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2976 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake Pops
1h 30min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Holunder-Jogurt-Torte
7u. 15min
Schokolade-Kokos-Kuchen
40min
Schoggi-Roulade mit Orange
3h 45min
Lauwarmer Schokoladenkuchen
1h 15 min
Zitronenroulade
3h
Ovo-Kuchen
55 Min
Rüeblitorte
1u. 10min
Schoggichüechli
45min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3 Std. 15 Min