Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandelbiskuit "Genueser Art"
- 250 g Butter, weich, und etwas mehr für die Form
- 250 g Butter, weich
- 300 g Zucker
- 200 g gemahlene Mandeln
- 6 Eier
- 80 g Maisstärke
- 1 Päckchen Backpulver (11 g)
- 10 g Likör, z. B. Grand Marnier Cordon Rouge®
Schoggi-Crème
- 300 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 300 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
Schoggi-Nestchen
- 100 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 7 Schokoladeneier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2976 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 Min
Brownies
45 Min
Schoggi-Muffins mit Pekannüssen
30 Min
Mud cake
2 godz. 30 min
Lauwarmer Schokoladenkuchen
1h 15min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Apfel-Meringue-Crumble
2h
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1 Std. 30 Min
Schoggichüechli
45 Min
Rüeblitorte
1h 10min
Schoggi-Cookies
30 Min
Zitronenroulade
3 Std.