Apparaten en Accessoires
Karamell-Blechkuchen
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 40min
24 Scheiben
Ingrediënten
Boden
-
Butter weich120 g
-
selbsttreibendes Weizenmehl120 g
-
Vollrohrzucker120 g
-
Kokosraspel80 g
Karamellfüllung
-
gezuckerte Kondensmilch790 g
-
Butter weich120 g
-
100 g MelassesirupZuckerrohrsirup100 g
Topping
-
dunkle Schokolade in Stücken (3-4 cm)150 g
-
Butter weich20 g
-
grobkörniges Salz zum Bestreuen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
1203 kJ /
286 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
33 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwöhn Dich
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vanillekipferl
1u. 30min
Schokoladenmuffins
45min
Kräuterfaltenbrot
1u. 20min
Truffes-Variationen
45min
Winterkuchen mit Mandarinen und Mandeln
2u. 35min
Pistazien-Guetzli
45min
Erdbeer-Quarktorte
2u. 50min
Schwarzwäldertorte
2u. 30min
Orangenrolle
30min
Haselnuss-Schoggi-Roulade
1u.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4u. 15min
Lauwarmer Schokoladenkuchen
1u. 15min