Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 260 g Weissmehl
- 20 g Olivenöl
- ¼ Würfel frische Hefe (10 g)
- ½ TL Salz
- 135 g Wasser
Formen
- etwas Weissmehl zum Auswallen
- 130 g Zwiebeln, je nach Grösse halbiert oder geviertelt
- 180 g Crème fraîche
- 150 g Bratspeck, in Tranchen, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 99.3 g
- Vetten
- 87.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45min
Knöpfli
50 Min
Flammkuchen
1 Std. 15 Min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min
Burger-Brötchen
1h 45min
Kräuterfaltenbrot
1u. 20min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Knöpfli
50 Min
Älpler Magronen
45 Min
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Berner Rösti
40 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min