Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Käse und Teig
- 200 g Alpkäse (z.B. Etivaz), in Stücken (2 cm)
- 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 400 g Weissmehl
- 100 g Wasser
- 100 g Milch
- 4 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Msp. Muskatnuss, gemahlen
Röstzwiebeln
- 160 g Zwiebeln, in Ringen (2 mm)
- 1 EL Weissmehl
- 1 TL Paprika edelsüss
- 3 EL Bratbutter
Fertigstellung
- 2 l Wasser
- ½ EL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3258 kJ / 778 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45min
Knöpfli
50 λεπτ.
Käsewähe
50 λεπτ.
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1ωρ.
Schinkengipfeli
35min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Älpler Magronen
45 λεπτ.
Knöpfli
50 λεπτ.
Älpler Magronen
45 λεπτ.
Bündner-Spätzli
45 λεπτ.
Berner Rösti
40 λεπτ.
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1ωρ. 10 λεπτ.