Apparaten en Accessoires
Panna cotta
Voorbereiding 5min
Totaal 6u. 15min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Rahm500 g
-
Milch250 g
-
Zucker nach Geschmack150 - 200 g
-
½ TL natürlicher VanilleextraktVanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Gelatineblätter in kaltem Wasser eingeweicht und ausgedrückt12 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
1833 kJ /
438 kcal
Vetten
30.7 g
Koolhydraten
39.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterrane Küche
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Knöpfli
50min
Himbeersauce
10min
Vanilleglace
12u.
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4u. 40min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4u. 15min
Focaccia mit Tomaten
40min
Schoggi-Crème
3u. 15min
Aargauer Rüeblitorte
2u.
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6u. 40min
Thonmousse
5min
Rosmarin Focaccia
2u. 30min
Toblerone®-Mousse
3u. 10min