Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Butter, zum Einfetten
Biskuitteig
- 3 Eier
- 90 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 90 g Mehl
Japonais-Boden
- 100 g Haselnüsse, ganz
- 4 Eiweisse
- 1 Prise Salz
- 150 g Zucker
Kirschsirup
- 30 g Zucker
- 200 g Kirsch
- 100 g Wasser
Buttercreme
- 180 g Zucker
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 3 EL Kirsch
- 10 Tropfen Lebensmittelfarbe, rot
Fertigstellung
- 40 g Mandelblättchen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2131 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Emmentaler Meringues
2 Std. 15 Min
Knöpfli
50 Min
1.- August-Weggen
1h 10min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Schenkeli
1h 35min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1h 15min
Osterkuchen
1 Std. 45 Min
Meitschibei
1 Std. 30 Min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40min
Linzer Torte
1 Std.