Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Butter, zum Einfetten
Biskuitteig
- 3 Eier
- 90 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 90 g Mehl
Japonais-Boden
- 100 g Haselnüsse, ganz
- 4 Eiweisse
- 1 Prise Salz
- 150 g Zucker
Kirschsirup
- 30 g Zucker
- 200 g Kirsch
- 100 g Wasser
Buttercreme
- 180 g Zucker
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 3 EL Kirsch
- 10 Tropfen Lebensmittelfarbe, rot
Fertigstellung
- 40 g Mandelblättchen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2131 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Basler Brunsli
8 godz. 40 min
Chräbeli
24h
Bretzeli
2h 30min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 λεπτ.
Basler Läckerli
1ωρ. 10 λεπτ.
Aargauer Rüeblitorte
2sa
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 λεπτ.
Schenkeli
1h 35min
Osterkuchen
1h 45min
Bündner Capuns
35min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1h 15min
Cremeschnitten
2h 25min