Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 6 Eiweiss
- 1 Prise Salz
- 140 g Puderzucker, und etwas mehr zum Bestreuen
- 6 Eigelb
- 80 g Mehl
Creme
- Zitrone, Schale und Saft
- 50 g Puderzucker
- 2 Blätter Gelatine, eingeweicht
- 200 g Vollrahm, gekühlt
- Puderzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 488 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basler Brunsli
8 Std. 40 Min
Spitzbueben
1 Std. 40 Min
Rüeblitorte
1 Std. 10 Min
Nuss-Stängeli
1 godz. 50 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Beerencake
1 godz. 15 min
Zuger Kirschtorte
4 Std.
Holunder-Jogurt-Torte
7 Std. 15 Min
Schoggichüechli
45 Min
Cremeschnitten
2h 25min
Apfelwähe
1 godz. 15 min