Apparaten en Accessoires
Glacé "Viennetta" mit Vanille und Schoggi
Voorbereiding 30min
Totaal 8u. 50min
10 Portionen
Ingrediënten
Glacé "Viennetta
-
dunkle Schokolade150 g
-
Eiweiss6
-
Puderzucker200 g
-
Vollrahm, gekühlt sehr kalt1000 g
-
Vanilleextrakt1 EL
Schokoladen-Sauce
-
dunkle Schokolade, 70 % Kakao250 g
-
Vollmilch160 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
2803 kJ /
674 kcal
Vetten
49 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
45 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Alles Schoggi!
45 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4u. 50min
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24u.
Crème brûlée mit Schoggi
3u. 10min
Crema catalana
40min
Kakao-Espresso-Mandeln
50min
Schoggigipfeli
3u. 35min
Zitronenroulade
3u.
Thermomix® Creme
45min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4u. 40min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3u. 30min
Schoggi-Crème
3u. 15min
Toblerone®-Mousse
3u. 10min