Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 160 g Mandeln, ohne Haut
- 200 g Zucker
- 1 Vanillestängel, halbiert
- 200 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 180 g Weissmehl
- 50 g Maisstärke
- 1 Ei (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Spitzbuben mit Glühweingelee
2 godz. 40 min
Lauwarmer Schokoladenkuchen
1 Std. 15 Min
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3 godz. 50 min
Crêpeteig
1 Std. 15 Min
Zimtsterne
1 Std. 30 Min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Zimt-Nuss-Schnecken
2h 10min
Haselnuss-Schoggi-Roulade
1 Std.
Linzer-Spitzbuben
3h 15min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Zitronen-Cake
1h 5min
Rüeblitorte
1h 10 min