Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Hinterschinken in Tranchen, in Stücken (5 cm)
- 4 Zweigchen Petersilie, Blätter abgezupft
- 75 g Rahmquark
- 10 g grobkörniger Senf
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Blätterteig, ausgewallt (Ø 32 cm)
- 1 Ei, verklopft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 723 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45min
Knöpfli
50 min
Käsewähe
50 min
Kartoffelstock nature
55 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Älpler Magronen
45 Min
Apfelwähe
1 godz. 15 min
Knöpfli
50 min
Riz Casimir
45 Min
Älpler Magronen
45 Min
Chügelipastetli
30 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min