Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna-Cotta
- 500 g Halbrahm
- 30 g Zucker
- 2 Blätter Gelatine, ca. 5 Minuten in kaltem Wasser eingeweicht, abgetropft
- 50 g weisse Schokolade, in Stücken (2 cm)
Passionsfrucht-Sauce
- 100 g Orangensaft
- 1 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 2 EL Honig, flüssig
- 4 Passionsfrüchte, halbiert, Fruchtfleisch herausgelöst
Anrichten
- 20 g weisse Schokolade (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2139 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Basler Brunsli
8 Std. 40 Min
Rüeblitorte
1 Std. 10 Min
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min
Toblerone®-Mousse
3 Std. 10 Min
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3h 15min
Risotto milanese
30 min
Panna cotta
6h 15 min
Schoggichüechli
45 Min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4h 35min
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 min