Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna-Cotta
- 500 g Halbrahm
- 30 g Zucker
- 2 Blätter Gelatine, ca. 5 Minuten in kaltem Wasser eingeweicht, abgetropft
- 50 g weisse Schokolade, in Stücken (2 cm)
Passionsfrucht-Sauce
- 100 g Orangensaft
- 1 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 2 EL Honig, flüssig
- 4 Passionsfrüchte, halbiert, Fruchtfleisch herausgelöst
Anrichten
- 20 g weisse Schokolade (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2139 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Toblerone®-Mousse
3h 10min
Süssmostcreme
4h 15min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3h 15min
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4 godz. 35 min
Rüeblitorte
1 Std. 10 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1sa
Gemüsetatar
25min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Risotto milanese
30min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min