Compatibele versies
Schokoladenküchlein mit Mango-Sorbet und Passionsfrucht
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schokoladenküchlein
- 150 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken (3 cm)
- 120 g Butter, in Stücken (3 cm)
- 3 Eier
- 60 g Rohzucker, gemahlen
- 20 g Weissmehl
- ¼ TL Backpulver
Sorbet
- 50 g Zucker
- 1 Limette, Schale einer halben Limette, mit einem Sparschäler dünn abgeschält
- 300 g Mango, in Würfeln (1 cm), gefroren
- 1 Eiweiss
Fertigstellung
- 3 Passionsfrüchte, halbiert, Fruchtfleisch herausgelöst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1946 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise
20 Min
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6 godz. 40 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 Std. 10 Min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 Min
Blaubeer-Glace-Schaum
10 Min
Klassisches Beefsteak Tatar
30min
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Vanille-Quark-Glacé
3h
Gin-Tonic-Sorbet
14h
Schoggichüechli
45 Min
Erdbeersorbet mit Basilikum-Schaum
5 Std.
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.