Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Weissmehl, und etwas mehr zum Bemehlen
- 65 g Butter, in Stücken
- 35 g Wasser, kalt
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Backpulver
Füllung
- 250 g Käse, gerieben, 4 Sorten Halbhartkäse (je ca. 60 g Greyerzer, Emmentaler, Appenzeller, Grana Padano)
- 400 g Vollmilch
- 100 g Rahm
- 40 g Weizenmehl
- 1 TL Backpulver
- 30 g Butter
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 4 Eier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1601 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 16.68 g
- Koolhydraten
- 20.16 g
- Vetten
- 26.17 g
- Vezels
- 0.83 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1h 30min
Cannelloni
1h 20min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Kartoffelsalat
1h 5min
Haselnuss-Glacé
6u. 20min
Poulet-Speck-Auflauf
1 Std. 10 Min
Zucchetti-Omelette
40min
Lauchwähe mit Schinken
1h 45min
Mandel-Guetzli
40min
Chneublätz (Fasnachtsküchlein)
1 Std. 10 Min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2h 30min