Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dunkle Glasur (am Vorabend zubereitet)
- 4 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 175 g Wasser
- 220 g Zucker
- 125 g Vollrahm
- 75 g Kakaopulver, ungesüsst
Praliné-Nougat
- 25 g Wasser
- 100 g Zucker
- 100 g Mandeln, geschält
- 100 g Haselnüsse
- 250 g Milchschokolade, in Stücken
Schoggi-Mousse
- 150 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 500 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt, sehr kalt
Aprikosengelée
- 3 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 500 g Aprikosen, entkernt
- ¾ TL Agar-Agar (2 g)
Estragon-Glacé
- 1 Bund frischer Estragon
- 250 g Vollmilch
- 25 g Milchpulver
- 50 g Zucker
- 20 g Honig
- 2 Eigelbe
- 25 g Butter, ungesalzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5668 kJ / 1358 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 118 g
- Vetten
- 86 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackener Cheesecake
3 Std. 10 Min
Boeuf Bourguignon
2h
Sauce béarnaise
20 min
Rhabarber-Glace
36 Std. 25 Min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40min
Krokante Schoggi-Torte
15h
Biskuittörtchen Opéra
24h
Leichtes Schoggi-Küchlein
2h 15min
Mud cake
2h 30 min
Schwimmende Inseln
40min
Zitronentarte mit Baiserhaube
2h 30 min
Konditorcreme
15min