Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Hefe
- 400 g Pizzamehl
- 20 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 200 g Mozzarella, in Stücken (2–3 cm)
- 150 g Chorizo, in Stücken
- 20 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Datteltomaten, halbiert, entkernt
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3895 kJ / 931 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza alla Romana
1 godz. 40 min
Vier-Käse-Pizza
1 godz. 40 min
Minestrone
45min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Pizza alla Marinara
1 godz. 35 min
Trenette mit Pesto
45min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Pizza mit Peperoni
1 godz. 55 min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h
Pouletcurry
35min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 Min