![Pizza alla Romana Pizza alla Romana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/83551.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 TL Salz
- 30 g Sonnenblumenöl (oder Erdnussöl), zum Einfetten
Belag
- 500 g Pflaumentomate, entkernt und in Stücken
- 6 Sardellenfilets in Öl, oder entsalzt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- 10 g Olivenöl, nativ
- Weizenmehl
- 1 TL Kapern, eingelegt, oder entsalzt
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 200 g Büffel-Mozzarella, in Scheiben (5 mm) und abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3916 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 Min
Pizzette mit aromatischen Kräutern
1h 35min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min
Pizza Margherita
2h 10min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 Min
Conchiglie mit weisser Blumenkohlsauce
35 Min
4-Käse-Quiche
45 Min
Pizza vier Jahreszeiten
1 godz. 30 min
Pizza alla Marinara
1h 35min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min
St. Galler Bürli
26h 30min
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min