Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 60 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, Zimmertemperatur
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Hefe, zerbröckelt
- 1 TL Salz
- 400 g Weizenmehl
Belag
- 1 EL Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mozzarella, in Stücken
- 250 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 2 - 3 Prisen Salz (optioneel)
- 10 - 15 Basilikumblätter, frisch, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanische Tomatensauce
25min
Pizza mit Peperoni
1h 55min
Schokolade zerkleinern
5min
Zitronenkuchen aus dem Varoma
2 godz. 20 min
Toastbrot
16h
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Pizza mit Gemüse
2 godz. 5 min
Pizza alla Romana
1h 40min
Couscous mit Rotbarbe und Peperoni
30 min
Mini-Plumcake mit Jogurt
40 min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min