Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Zucker
Creme
- 350 g Zucker
- 1000 g Milch
- 8 Eigelbe
- 1 Prise Salz
- 150 g Mehl
Teig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 120 g Butter, kalt, in Stücken (3 cm)
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 TL Backpulver
Fertigstellung
- 50 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1965 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Herbstlicher Tirolercake
1h 30 min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Zuger Kirschtorte
4h
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20 min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Appenzeller Biberli
2h 20 min
Torta della nonna
3 Std. 50 Min
Focaccia mit Oliven
2h 20 min
Pizzette "Tricolore"
1h 30 min
Osterkuchen
1h 45 min
Gewürznüsse
45 Min
Torta di Pane (Tessiner Brottorte)
1h 20min