Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Zucker
- 180 g Mandeln, geschält
- 50 g Kakaopulver
- 3 Eiweisse
- 100 g Zucker
Ganache
- 120 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 60 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 521 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3 godz. 50 min
Amarettini
1 Std. 30 Min
Zitronenroulade
3h
Torta della nonna
4 Std.
Zigerkrapfen
1h 45min
Krokante Schoggi-Torte
15 Std.
Panna cotta
6h 15 min
Haselnuss-Schoko-Küsse
1 Std. 25 Min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2h 20min
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4h 35min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40min
Toblerone®-Mousse
3h 10min