Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Hefe
- 400 g Pizzamehl
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Belag
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl, nativ
- 300 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose, oder frisch
- 2 - 3 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet, (oder frisch, nach Belieben)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2761 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinds-Burger mit Käsekern
40min
Pizza mit Peperoni
1h 55 min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Nasi goreng
50 min
Blätterteig, schnell
2 godz.
Lasagne
2 godz.
Sauce Hollandaise
15 min
Focaccia mit Oliven
2ωρ. 20 λεπτ.
Mini-Calzone "Neptun"
1sa 20 dk
Pizza alla Romana
1 godz. 40 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Gnocchi Tricolore
35min