![Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d86bfd09-00e5-4a49-8bf6-7e1c636d3aed/Derivates/383d11ac-d646-445e-b384-bdce8bfa4c35.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rinderfond
- 2 Rinderbeinscheiben (ca. 700 g), siehe Tipp
- 30 g Öl
- 2 Zwiebeln, mit Schale, geviertelt
- 100 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 50 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1200 - 1400 g Wasser (bis zur maximalen Füllmenge)
Suppe
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Möhren, in Scheiben (2 mm)
- 100 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Porree, in Ringen (2 mm)
- 80 g Suppennudeln
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2072 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 45 min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Cheesecakes
2h 10min
Mini-Rouladen
3h 30min
Hühner-Kraft-Suppe
2h 10min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Saftgulasch vom Rind
2h 45 min
Gulaschsuppe deluxe
2h
Bolognese classico
5 Std.
Meatballs in Tomatensauce
45 Min