Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Apfel, säuerlich, geviertelt
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 7 Stängel Dill, abgezupft
- 60 g Gewürzgurken, in Stücken
- 60 g Gurkenwasser
- 200 g Joghurt, 3,5%
- 200 g Mayonnaise
- 1 EL Weißweinessig
- 2 ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Paniermehl
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 EL scharfer Senf
- 1 TL Majoran
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4074 kJ / 973 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 77 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse und Frikadellen vom Blech
1hod.
Frikadellen aus dem Ofen mit zweierlei Pesto-Quark
1hod.
Hackbraten Königsberger Art
1h 15min
Frikadellen
25min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35 λεπτ.
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Erbsen nach Florentiner Art
25min
Hackbällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45min
Hähnchennuggets mit Melonenchutney
3h
Schweinegeschnetzeltes mit Tomatenknödeln
1h 10 min
Fleischbällchen in Kräutersauce
45min
Sommer-Bolognese
1hod. 20min