Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Champignons, Ø 4 cm (ca. 35 Stück)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Rinderfond
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 164 kJ / 39 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50 min
Tomaten-Burger
30 min
Hackbällchen mit Zitronensauce
45 Min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40 Min
Cocktailtomaten mit Schinken-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Mini-Auberginen-Pizzen
1 Std.
Champignonköpfe à la Provence
1 Std.
Gefüllte Koteletts
40 Min
Bouletten griechisch
25 Min
Gefüllte Tomaten
1 Std.
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1 godz. 50 min