Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 2 EL Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 1 TL Sambal Oelek
- 1 Zwiebel, halbiert
- 230 g Porree, in Stücken
- 5 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 25 g Mehl
- 250 g Milch
- 250 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Sahne
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1466 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebelsuppe
40 Min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 Min
Apfel-Zwiebel-Suppe
50 Min
Käsesuppe
35 Min
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
40 Min
Feta-Cremesuppe
35 Min
Italienischer Hackbraten mit Basilikumcreme
1 Std. 10 Min
Lachsbratwurst
3u. 15min
Knoblauch-Cremesuppe
20 Min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 Std. 10 Min
Rote Zwiebelsuppe mit Hackbällchen
40 Min
Spinatsuppe mit Wildreis
45 Min