Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 200 g Gouda, in Stücken
- 3 Paprika, bunt, geviertelt
- 300 g Champignons, Große halbiert
- 500 g Rinderhackfleisch
- 500 g Bratwurst, Brät ausgedrückt (von grober Bratwurst)
- 2 Eier
- 100 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Paniermehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4159 kJ / 994 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 78 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2 Std. 30 Min
Szegediner Hackbraten
1u. 20min
Hackbraten XXL
1h 30 min
Gefüllter Blumenkohl
1u. 20min
Hackfleischschnecken
1h
Hackbraten Königsberger Art
1 Std. 15 Min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1h 30 min
Kasseler Gulasch
40 min.
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1h 10min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Hack-Käse-Rolle
1h
Hackbraten "Falscher Hase"
1h 30 min