Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Mehl und 1 EL mehr zum Abbinden
- 250 g Magerquark
- 4 Eier (Kl. M)
- 100 g Milch, lauwarm
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Spätzle
- Wasser zum Kochen
- 50 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Porree, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter
- 200 g Geflügelbrühe
- 200 g Sahne
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 450 g Schweinefilet, in dicken Streifen (1 cm)
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3459 kJ / 826 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saure Kartoffelrädle
1h 5min
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1 Std. 30 Min
Sauerbratenragout
49 Std.
Sauerbraten
72h
Schweinegeschnetzeltes mit Tomatenknödeln
1h 10 min
Leberknödelsuppe
45min
Senfgulasch mit Porree
2h
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2h 55min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Knuspriger Schweinebauch
3h
Rindergulasch mit Brezenknödel
2h
Rinderrouladen mit Gürkchen
1 Std. 15 Min