Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 280 g Roggenbrot, mit Kümmel, vom Vortag, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Milch
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 EL Mehl
- 1 EL Tomatenmark
- 800 g Gulasch
- 330 g dunkles Bier
- 200 g Rinderfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3090 kJ / 737 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 Min
Schweinefleisch süß-sauer
30min
Pichelsteiner Eintopf
1 Std. 10 Min
Sauerbratenragout
49 Std.
Sauerbraten
72h
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 Min
Senfgulasch mit Porree
2h
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1 Std.
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 Std.
Knuspriger Schweinebauch
3 Std.
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min